Pasvalio Petro Vileišio gimnazija

Oratorių konkursas, skirtas gimnazijos jubiliejui

  • Paskelbta: 2022-05-11
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 5 d. Pasvalio Petro Vileišio gimnazijoje vyko anglų kalbos oratorinio meno konkursas tema “My school is not a place, that’s us.” Jis skirtas gimnazijos 100-mečiui paminėti.

   Konkursas dalyvius skatino stiprinti pilietinę bei pažintinę kompetencijas, saviraišką, kūrybiškumą, originalumą, padėjo ugdyti viešojo kalbėjimo įgūdžius, pasitikėjimą savo jėgomis. Šiemet dalyvių skaičius buvo nemažas - devyni: Gustė Račinskytė (1c), Pijus Ranonis (1d), net keturios dalyvės iš 2d klasės Liepa Štuopinytė, Emilija Černauskaitė, Rugilė Staniulyė, Saulė Beata Baltrūnaitė, Leonas Andžius (3d), Ugnė Čekanauskaitė (3d) ir Erlinga Kotryna Eidintaitė (3c), kuri ir tapo šių metų konkurso nugalėtoja. Komisijoje dalyvius vertino anglų kalbos mokytojos Violeta Šernienė, Neringa Bitinienė, Svitlana Bilobrovko ir Inga Kučnerienė. Renginys negalėjo vykti ir be šmaikščiųjų vedėjų Prano Bitino (2a) ir Žemynos Gikytės (2a). Buvo ir nominantų: Leonas Andžius apdovanotas už charizmatiškiausią pasirodymą, Pijus Ranonis – už aiškiausią ir sklandžiausią kalbą, už originaliausią kalbą  - Emilija Černauskaitė, už įdomiausius atsakymus į klausimus  - Ugnė Čekanauskaitė.


  Konkurse visi dalyviai dalinosi gera nuotaika, idėjomis apie mokyklą ir jos reikšmę, buvo apdovanoti padėkos raštais ir smulkiomis dovanėlėmis.

Autorius:
Saulė Beata Baltrūnaitė, Liepa Štuopinytė , 2d klasė

Nuotraukos:
Mokytoja Vitalija Kanišauskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos